Om Sønderborg Forsyning

Meget af vores arbejde er synligt - men faktisk kan en stor del af vores indsats ikke umiddelbart ses

Velkommen til Sønderborg Forsyning

Meget af det arbejde, vi gør i Sønderborg Forsyning, kan du se umiddelbart.

Vi står klar på genbrugspladsen til at tage imod dit haveaffald, dine kemikalier og dit byggeaffald. Og hvis du kigger forbi en af vores genbrugsbutikker, møder du os, mens vi sørger for, at de ting, du ikke længere selv vil bruge, får nyt liv og skaber værdi for andre.

Det kan selvfølgelig også være, du først besøger genbrugspladsen, efter vores personale er gået hjem – men bare rolig: Vi holder stadig øje, så der er styr på sikkerheden døgnet rundt.

Du ser os måske fra vinduet, når vi tømmer din beholder til restaffald. Eller du får et glimt af os, når vi henter indholdet fra din genbrugsbeholder, så genbrugsmaterialerne kan blive sorteret og brugt igen i nye sammenhænge.

Hvis du ikke ved, hvordan du skal sortere dit affald, kan du finde svaret i vores sorteringsvejledning – eller spørge et barn, du kender. Alle skolebørn i Sønderborg Kommune kan nemlig møde os i vores formidlingscenter Sonforce, hvor de bliver klogere på affald, spildevand og drikkevand.

Måske har du været irriteret over, at vejen var spærret, fordi vores folk var ved at vedligeholde de mange rør og ledninger i kloaknettet. Vi håber, du alligevel sendte os en taknemmelig tanke, da netop dét arbejde betød, at du kunne tømme gulvspanden ud i håndvasken, og dit spildevand uden problemer løb gennem alle dine afløb.

Rigtig meget af vores arbejde er nemlig ikke umiddelbart synligt, f. eks er der ikke mange, som tænker over, at det også er os, der med hjælp fra den nyeste teknologi sikrer, at dit og alle de andres spildevand bliver grundigt renset på renseanlæggene.

Men måske husker du alligevel på, hvor vigtigt det er, at vi sammen passer godt på miljøet, når du kaster dig i de kølige bølger på en varm sommerdag.

 

Det er faktisk heller ikke en selvfølge, at du kan åbne for vandhanen og tage dig en ordentlig slurk rent drikkevand – helt uden at skulle bekymre dig om pesticider eller andre farer. Det kan du, fordi vores eksperter altid er på vagt og holder øje med kvaliteten af dit drikkevand, mens de i øvrigt også med masser af planlægning og grundige undersøgelser sikrer, at der er rigeligt af det.  

Endelig kan du, hvis du bor på Nordals, snart se frem til, at fjernvarmen kommer til dit område. Det har været mange år undervejs – men når tilbuddet om billig og miljørigtig varme langt om længe lander i din postkasse, vil det være os i Sønderborg Forsyning, der er afsender.

På den måde foregår der rigtigt meget i vores i alt ni selskaber. Du er altid velkommen til at kontakte vores Kundeservice – så skal vi nok sørge for, at du får svar og klar besked.

Om os

Vores strategi

Mød vores bestyrelse

Mød vores ledelse

Se vores CVR- og EAN-numre

Sønderborg Forsyning

Ellegårdvej 8
6400 Sønderborg
Tlf.: 88 43 53 00
Mail: info@sonfor.dk

Åbningstider – Kundeservice

Mandag-torsdag: 9.00 – 15.30
Fredag: 9.00 – 14.00