Vand

Værn om grundvandet og sikre rent drikkevand

Rent drikkevand fra hanen

Ved at undgå gift og sprøjtemiddel i haven, kan vi sammen værne om grundvandet og sørge for, at der er rent drikkevand til nuværende og fremtidige generationer. Vi holder øje med vandets kvalitet og sørger for, at rent drikkevand sikres i udsatte områder.

Vi sikrer fremtidens drikkevand

Rent og pesticidfrit drikkevand til nuværende og fremtidige generationer.

I SONFOR arbejder på at sikre kvaliteten af det danske grundvand. Det gør vi blandt andet ved at plante skove i udsatte områder, og vælge den nyeste og mest bæredygtige teknologi. Vores nye vandværk i Havnbjerg skal sikre rent og pesticidfrit drikkevand til vores kunder på Nordals samt det nye ferieresort i Nordborg.

sammen om_ rent vand fra hanen

Ved at bruge 0 liter sprøjtegifte i haven er hver husstand med til at skåne naturen og værne om vores grundvand. Fordi vi sammen beskytter vores grundvand, sender SONFOR hvert år 2,4 milliarder rent drikkevand afsted til husstandene.

Du gør en forskel for grundvandet hver dag ved at droppe giften i haven, aflevere kemi på genbrugspladsen og spare på vandet i dagligdagen.
I SONFOR passer vi på drikkevandet, blandt andet ved at sikre
områderne omkring vores boringer og plante ny skov.

Du kan trygt drikke vand fra os

Ved SONFOR er vores vand i verdensklasse og fri for PFAS. Vi holder hele tiden øje med kvaliteten af dit drikkevand, så du ikke behøver at bekymre dig om miljøfremmede stoffer. Vi foretager ikke blot alle de lovpligtige vandanalyser, men også månedlige ekstratests af vandets kvalitet.

Får du vand fra os?

Vi forsyner 50% af forbrugerne, de andre får fra privat. Se her om du får fra os eller et privat vandværk.