Fjernvarme

Fremtiden er grøn med fjernvarme baseret på CO2-neutral halm

sammen om_ grønnere varme

Du gør en forskel, når du vælger fjernvarme som varmekilde. I SONFOR investerer vi i at sikre, at der også i fremtiden vil komme den grønnest mulige varme ud i radiatorerne fra vores fjernvarmeværker.

Ved at skifte til fjernvarme i hjemmet, sparer husstandene klimaet for 4 ton CO2 på et år. Vores fjernvarmeværk på Nordals producerer nemlig fjernvarme ved brug af CO2 neutral halm.

Fjernvarme er noget, som vi er fælles om. Sammen sørger vi for, at fossile brændstoffer i private varmekilder er fortiden, og at fremtiden bliver et fleksibelt, fælles varmesystem, hvor varmen kommer fra mere miljøvenlige kilder. Med fjernvarme kan vi genbruge overskudsvarme fra andre aktører i samfundet, så intet går til spilde.

For eksisterende kunder

Indberet dit varmeforbrug, se din regning og find hjælp og vejledning i vores selvbetjening.

Selvbetjening

Find hjælp via selvbetjening.

  • Mangler du at få afmålt din varme?
  • Få hjælp til at læse din regning

Overvejer du fjernvarme?

Du kan her få et overblik over, hvilke områder, vi forsyner med fjernvarme, hvornår der kommer fjernvarme til dit område, hvad prisen på fjernvarme er, og hvilke fordele der er ved fjernvarme fra os.

Hvad koster fjernvarme?

Prisen på fjernvarme afhænger af hvorhenne på Nordals du bor. Der er nemlig forskellige priser i diverse områder.

Fordele ved fjernvarme

Skifter du dit gasfyr ud med stabil fjernvarme fra vores CO2 neutrale halmværk, kan du få en stabil pris på din fjernvarme, og skåne miljøet for en masse CO2.

Få et tilbud på fjernvarme

Få et tilbud på fjernvarme, og se hvad det kommer til at koste dig.

Bliv kontaktet af os

Hvornår kan du få fjernvarme?

Hvis du vil vide, hvornår vi kommer til din adresse, kan du bruge kortet med tidsplanen. Du kan søge på din adresse, og se hvornår vi forventer at begynde gravearbejdet i dit område.

Vi gør opmærksom på, at der går 1-2 måneder fra, at vi har gravet ved dig til, at du bliver tilkoblet fjernvarmen, da det efterfølgende arbejde skal koordineres med en VVS’er. Han vil kontakte dig, når han kan komme ud til dig, for at installere din nye fjernvarmeunit. Herefter er du tilsluttet fjernvarmen.

Tidsplanen er et estimat, der løbende vil blive opdateret.

Har du bestilt fjernvarme?

Det er nemt at få fjernvarme

At underskrive kontrakt med os er dit første skridt mod stabil fjernvarme fra vores CO2-neutrale halmværk. Derefter begynder selve processen fra tilmelding til tilslutningen.

Varmepumpe til Nordborg Resort

For at forsyne Nordals med stabil varme, udvider vi vores fjernvarmeværk med en varmepumpe.

Varmepumpen skal i første omgang forsyne Nordborg Resort med stabil varme. Varmepumpen vil bidrage positivt til den grønne omstilling og er et vigtigt skridt mod en fossilfri fremtid.