Søg vores sponsorpulje

Vi støtter lokale ildsjæle, der ligesom os vil gøre en forskel for miljøet. Næste ansøgningsfrist er 15. oktober 2021.

Har din grønne idé brug for en sponsor?

Her i vores lokalområde findes der massevis af unikke initiativer, hvor fantastiske ildsjæle arbejder for at gøre en forskel for miljøet. Det er jer, vi gerne vil støtte med vores sponsorpulje

To gange årligt uddeler vi sponsorater til intiativer, foreninger, arrangementer eller andre grønne idéer, som berører et eller flere af vores kerneområder: Drikkevand, Spildevand, Affald/Genbrug og Fjernvarme.

Hvis du modtager et sponsorat fra os, er der opsat retningslinjer for synliggørelsen af Sønderborg Forsyning som sponsor. Så inden du søger, opfordrer vi dig til at læse hele vores sponsorpolitik og kriterierne for ansøgning nederst på siden.

Næste ansøgningsfrist: 15. oktober 2021, kl. 12.00

Du finder ansøgningsformularen længere nede på siden.

Unge og gamle fik drikkedunke med rent vand fra hanen

I september 2021 samledes Plejecenter Tandsbjerg og Sønderskov-Skolens personale, plejecenterets beboere og 266 børn fra 0.-3. klasse til “Royal Side Run”. På programmet stod løb, gamle sanglege, musik og fælles frokost – og de sponsorerede drikkedunke fra Sønderborg Forsyning sikrede, at alle fik vand og energi til kroppen i løbet af dagen. Uanset, hvor gammel den er, har menneskekroppen hver dag brug for masser af vand for at fungere – og heldigvis kan vi i Danmark bare åbne for hanen, så har vi det bedste og reneste drikkevand.Da dagen var omme, fik  både unge og ældre naturligvis drikkedunkene med hjem som varigt minde om et dejligt møde på tværs af generationer.

Affaldsindsamlere blev klædt på med tænger og veste

Når plastik, metal, glas og andre vidunderlige, genanvendelige materialer bliver afleveret i genbrugsbeholderen, understøtter de den grønne omstilling til gavn for miljøet. Men hvis materialerne i stedet ender som affald i naturen, er de med nedbrydningstider på op til 1.000 år kun til skade og skam.

Folkebevægelsen mod Affald i Naturen er med deres arrangementer med til at øge opmærksomheden på, hvor vigtigt det er at aflevere affaldet korrekt – og samtidigt skaber medlemmerne inspirerende fællesskaber på tværs af alle aldre. Derfor har bevægelsen fået støtte af Sønderborg Forsynings sponsorpulje til indkøb af veste og tænger, som deres medlemmer kan bruge i det vigtige arbejde.

Ansøgningsformular

Skriv en kort beskrivelse af din forening og/eller det projekt, I gerne vil søge støtte til. Beskrivelsen skal fortælle hvem og hvor mange, der får glæde af støtten.
Beskriv hvorfor I søger hos Sønderborg Forsyning og hvordan I ser et match mellem Sønderborg Forsyning og jeres projekt/forening.
Beskriv, hvordan Sønderborg Forsyning som sponsor bliver eksponeret via jeres projekt.

Kriterier

Arrangementer, der søges sponsorstøtte til, skal som minimum berøre ét af Sønderborg Forsynings fire kerneområder; vand, spildevand, affald/genbrug eller fjernvarme.

Arrangementet skal være offentligt eller tilgængeligt for et bredt publikum.

Umiddelbart efter arrangementets afholdelse forpligtes modtageren af sponsorstøtten at give Sønderborg Forsyning en opfølgning. Dette kan ske enten skriftligt med en kort beskrivelse og billeder fra arrangementet eller via telefon til formidleren.

Sponsorstøtte gives alene til formål, hvor der vil være en modydelse i form af øget synlighed af Sønderborg Forsyning, f.eks. via skilte, veste og lignende.

Sponsorstøtten forpligter derfor til, at der ved arrangementet opstilles et skilt med teksten ”Arrangementet er støttet af Sønderborg Forsyning”, eller at der bæres refleksveste med teksten ”I samarbejde med Sønderborg Forsyning” – som udleveres af Sønderborg Forsyning og tilbageleveres til Sønderborg Forsyning igen efter arrangementet.

Er synligheden i form af tryk på f.eks. veste, så skal alle tryk med Sønderborg Forsynings logo ske efter trykfiler fra Sønderborg Forsyning og alle farvekoder respekteres. Placering af tryk mv. skal ske i samarbejde med Sønderborg Forsyning.

Der udleveres trykfiler med Sønderborg Forsynings logo. Grafisk udarbejdelse af andre trykydelser er ikke indeholdt i sponsorstøtten

Tilbage til ansøgningen