Din mening tæller: Deltag i vores kundetilfredshedsundersøgelse

Nyheder

I maj måned vil flere af vores kunder modtage en SMS fra os med et sikkert link til vores kundetilfredshedsundersøgelse.

Hos SONFOR er vi fast besluttede på at levere god og nem service og ydelser, samtidig med at vi arbejder sammen om at skabe en grønnere hverdag.

Vores mål er at gøre kundeoplevelsen så nem og professionel som muligt, og jeres feedback er vigtig for at hjælpe os på vej mod målet.

Derfor beder vi jer om at investere ca. 10 min. af jeres tid i at deltage i vores tilfredshedsundersøgelse, hvis I modtager en SMS-invitation fra os. Undersøgelsen vil hjælpe os med at identificere områder, hvor vi kan styrke vores indsats og fortsætte med at levere grønne løsninger til vores kunder.

Undersøgelsen udføres af Interresearch på vores vegne. Alle oplysninger, der indsamles, bruges udelukkende til statistiske formål for at forstå og forbedre kundetilfredsheden. I deltager anonymt, og jeres personoplysninger vil ikke blive videregivet til tredjepart. Interresearch opbevarer jeres besvarelse, men jeres personoplysninger vil blive slettet.

For jer der har modtaget en SMS med link, beder vi om, at I besvarer undersøgelsen inden den 15. maj 2024

Tak for din deltagelse.