briller

Briller

I dit
hjem
På genbrugs-pladsen

Briller

Hvor skal det hen?

Briller består af flere forskellige materialer, vi er nødt til at skille ad, hvis vi skal undgå at sende dem til Deponi.

Hvis du har mulighed for at skille glasset fra f.eks. stellet af metal eller plastik, kan du derhjemme i stedet smide glasset – der er hærdet glas – i din beholder til Restaffald, mens stellet kan komme i genbrugsbeholderen som Metal eller Plast. På genbrugspladsen kan du aflevere glasset i containeren til Porcelæn & Sanitet, mens stellet kan komme i containeren til Metal eller Plast.

Hvis du er i tvivl, kan du altid spørge personalet på genbrugspladsen.


Vær opmærksom på

Er dine materialer egnet til genbrug, kan du aflevere dem i en af vores genbrugsbutikker, så andre kan få glæde af dem.


Hvad sker der med affaldet?

Materialer, der bliver afleveret i containeren til deponi, bliver kørt til vores deponi i Skodsbøl. Deponiet er indrettet med membran i bunden, så eventuelle miljøfarlige stoffer fra affaldet ikke siver ned i grundvandet.

Jern og metal bliver sorteret, inden det bliver smeltet om. Herefter bliver det brugt som råmateriale i produktionen af nyt råjern.

Indholdet fra Plastcontaineren bliver sorteret, smeltet om og genanvendt i nye produkter.

Indholdet af containeren til Porcelæn & Sanitet bliver knust og bl.a. brugt i fremstillingen af betonklodser.

Indholdet af din restaffaldsbeholder bliver afleveret på forbrændingsanlægget. Energien fra forbrændingen bliver anvendt til produktion af el og varme.


Featured Image

Sorteres til

I dit hjem
På genbrugspladsen