Få ekstra beholdere

Har du meget affald, kan du bestille ekstra genbrugsbeholdere,.

Brug for en ekstra beholder?

Hvis du har brug en ekstra beholder til dit affald, får du mere plads og mange kombinationsmuligheder. Du kan ringe til vores Kundeservice på 88 43 53 00 – så finder vi en løsning, der passer til dine behov.  

Mulige løsninger

Bestil en ekstra genbrugsbeholder

Engangsgebyr for levering: 225 kr.

Årlig merudgift: 446,88 kr.

Hvis du vælger at få en ekstra genbrugsbeholder, får du meget mere plads – og rigtigt mange kombinationsmuligheder.

  • Du kan vælge at få en ekstra beholder til en bestemt type genbrugsaffald, f.eks. til Glas, til Metal, til Plast & Mad- og drikkekartoner eller til Papir & Pap. Det kan give dig op til 3 gange så meget plads til den type affald.
  • Du kan også vælge at bytte den ene af dine todelte beholdere til to særskilte beholdere til hvert sit materiale, så du f.eks. har en todelt beholder til Papir & Pap/Glas og to separate beholdere til hhv. Metal og Plast/Mad- & Drikkekartoner.

Det eneste, du skal være opmærksom på, er, at du som minimum skal have et rum til metal, et rum til glas, et rum til plast og et rum til papir/pap

Bestil to ekstra genbrugsbeholdere

Engangsgebyr for levering: 325 kr.

Årlig merudgift: 893,75 kr.

Du kan også vælge at få fire genbrugsbeholdere i stedet for to. Det giver dig rigtig mange kombinationsmuligheder og rigtigt meget mere plads.

Vi har vist nogle af dem her, men der findes mange flere. Det eneste, du skal være opmærksom på, er, at du som minimum skal have et rum til metal, et rum til glas, et rum til plast og et rum til papir/pap.

Vil du bestille to ekstra beholdere? Kontakt vores kundeservice på mail: info@sonfor.dk eller tlf.: 88435300 – så hjælper vi dig med at finde frem til den løsning, som passer bedst til dig.

Brug pilene og se nogle af de mulige kombinationer med to ekstra beholdere

Hvis du kun en gang imellem har for meget genbrugsaffald

Så kan du købe en særlig sæk fra os, fylde den og stille den ved siden af din beholder ved tømning. Så tager skraldemanden den med.

Du kan fra d. 1. maj 2021 købe særlige lilla sække til ekstra plast og særlige grønne sække til ekstra madaffald, på samme måde, som du kan købe sække til ekstra restaffald. En sæk koster 25 kr. og de kan købes på alle vores genbrugspladser i åbningstiden. Se genbrugspladsernes åbningstider.

Hvis du har ekstra pap, papir, glas eller metal, kan du som altid aflevere det gratis på genbrugspladsen.