Tilmeld dig Beredskabsalarm

Vil du have besked, hvis uheldet er ude?

Få en SMS, når vi har vigtige driftsforstyrrelser

Når vi har vigtige driftsmeddelelser – f.eks. hvis vi er nødt til at lukke for vandet -sender vi med hjælp fra Beredskabsalarmen en sms eller en mail til beboerne i de berørte områder.

Men hvis du har hemmeligt nummer, bruger taletidskort eller har en firmatelefon – er du ikke registreret ved Beredskabalarmen. Det kan også være, at du har børn, der har en mobiltelefon – men at du ikke ønsker, at de skal have en sms, hvis vi lukker for vandet.

I så fald kan du nemt ændre dine oplysningerne.

Så nemt er det

  1.   Udfyld dit mobilnummer og/eller mailadresse samt dit navn og tryk ’Send PIN-kode’
  2.   Du får nu en sms eller en mail med en adgangskode
  3.   Indtast adgangkoden og tryk ’bekræft’

Er du allerede tilknyttet en eller flere adresser, vil du nu se en liste over disse. Du kan nu vælge, om du vil afmelde dit nummer eller din mailadresse til en bestemt adresse, eller du vil tilføje flere adresser.

Er du ikke tilknyttet en eller flere adresser, bliver du bedt at indtaste først dit postnummer og herefter dit vejnavn og vejnummer

OBS!

Når du tilmelder dig Beredskabsalarm, giver du samtidigt samtykke til, at SONFOR må behandle de indtastede personoplysninger for at kunne sende dig servicemeddelelser via SMS/e-mail.

Ved tilmelding vil SONFOR behandle dit navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Behandlingen sker med det formål at kunne sende dig servicemeddelelser via SMS/e-mail i forbindelse med driftsforstyrrelser i dit område, og vi opbevarer disse oplysninger, så længe din tilmelding er aktiv.

Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Det kan du gøre ved at skrive til os på info@sonfor.dk. Du kan finde yderligere oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger, herunder dine rettigheder, her.