Fjernvarmeprojekt i Dyndved er godkendt

Fjernvarme

Vores projektforslag om at udvide fjernvarmenettet til Dyndved har nu fået en betinget godkendelse af Sønderborg Kommune. For, at vi kan levere fjernvarme til Dyndved er det nemlig en forudsætning, at vi får en del af fjernvarmetilskudspuljen, som vi på nuværende tidspunkt afventer svar på. Tilskuddet er også en forudsætning for, at vi kan levere fjernvarme til Dyndved, så det giver mening rent økonomisk.

Vi undersøgte i 2023 mulighederne for at levere fjernvarme til Oksbøl, Broballe, Mjels, Stevning, Dyndved og Elstrup på Nordals, men der var kun stor nok tilslutning i Dyndved, hvor størstedelen angav, at de gerne ville tilkobles. Hvis fjernvarmen i Dyndved skal blive en realitet kræver det først og fremmest, at vi får en del af fjernvarmetilskudspuljen og, at der efterfølgende er nok husstande, der underskriver en endelig fjernvarmekontrakt.

Når vi har fået besked om, om vi får en del af tilskudspuljen, kan vi fastsætte den endelige fjernvarmepris for kontrakter i Dyndved. Når vi kender til den endelige pris, vil vi derefter begynde at indsamle fjernvarmekontrakter i Dyndved.

Borgerne i Dyndved vil løbende blive opdateret omkring fjernvarmeprojektet.

Vil du vide mere om fjernvarme, kan du læse mere på sonfor.dk/fjernvarme