Din nemme vej til fjernvarme

Sådan foregår processen fra tilmelding, til du har fjernvarme i radiatoren.

De næste skridt til grøn fjernvarme

At underskrive kontrakt med os er dit første skridt mod grøn og stabil fjernvarme. Derefter begynder selve processen fra tilmelding til tilslutningen.

5 nemme trin – og så har du fjernvarme

Sådan foregår processen fra tilmelding til du har fjernvarme i radiatoren.

Du underskriver en kontrakt med os
Du kan bestille et uforpligtende tilbud allerede i dag ved at kontakte os, og når du returnerer den underskrevne kontrakt, er du tilmeldt bæredygtig fjernvarme.

Vi begynder at grave på din vej
Du og dine naboer modtager et brev fra os 2-3 uger inden. Der kan godt gå nogle måneder fra, du underskriver en kontrakt, til at vi graver i dit område. Se tidsplanen for, hvornår vi kommer til din vej.

Du får besøg af vores tekniker
Han undersøger dine tilslutningsmuligheder og finder ud af, hvor der skal graves stikledning på din grund. Hvis han får brug for at komme indenfor, kontakter vi dig inden. Du får besked om, hvornår vi planlægger at grave på din grund.

Du får gravet fjernvarmerør ned på din grund fra skel til hus
Vi graver ledninger ned fra skel og frem til dit hus, hvor vi placerer en boks uden på væggen. Når vi er færdige med gravearbejdet på din grund, afleverer vi selvfølgelig din grund i samme stand, som før vi begyndte. Som en del af arbejdet tester vi, at der er gennemløb af vand til dit hus. Når vi har testet, lukker vi for ventilerne, indtil den indvendige installation er færdig. Du behøver ikke være hjemme.

Du får besøg af en VVS-er
Han skal installere din nye fjernvarmeunit og afinstallere din gamle varmekilde. Vi sørger for, at du bliver kontaktet af VVS-installatøren, så I kan aftale en dag, som passer dig. VVS-arbejdet tager kun én dag, hvor du er uden varme. Bagefter er du tilsluttet fjernvarmen, og vi er glade for at byde dig velkommen som kunde.

Få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om fjernvarmen eller at få et uforpligtende tilbud på tilslutning af fjernvarme på din adresse kan du kontakte os via nedestående formular.

Vi ringer dig op til en snak hurtigst muligt.