Besøg vores formidlingscenter

Sæt affald, vand, fjernvarme eller spildevand på skoleskemaet og besøg vores formidlingscenter
skoleborn

Bliv klogere på vand, spildevand og affald

Formidlingscenteret Sonforce er Sønderborg Forsynings undervisningstilbud til skoler, foreninger, SFO’er, børnehaver og alle andre interesserede i Sønderborg kommune.

I Formidlingscenteret Sonforce tilbyder vi en lang række undervisningsforløb. Forløbene er målrettet elever i 0.-9- klasse – og naturligvis tilpasset alderstrin og Forenklede Fælles Mål:

Vand

I kan booke en rundvisning på Gråsten Vandværk – eller I kan få besøg af os på skolen, hvor vi vil fortælle om vores fantastiske drikkevand. Vi har forløb om vandets vej fra undergrunden til vandhanen og om vandforbrug.

Affald

Skal din klasse arbejde med affald og genbrug? Så kom på besøg hos Sonforce på Nørrekobbel Genbrugsplads. Her kan I komme med på opdagelse på genbrugspladsen, blive klogere på affaldssortering eller lave små brugsgenstande af genbrugsmaterialer.

Spildevand

Bliv klogere på hvordan vi renser spildevandet, så det kan indgå i naturens kredsløb igen. Vi kan besøge jer – eller I kan komme på besøg på vores renseanlæg, hvor vi gennemgår de forskellige processer i rensningen af spildevandet og de forskellige faser på renseanlægget.

Læs mere og book forløb på sonforce.dk