Tilmeld dig sommertømning – og få tømt restaffaldsbeholderen hver uge

Hvis du i sommermånederne er plaget af lugt fra din beholder til restaffald, kan du tilmelde dig sommertømning:

Få tømt din restaffaldsbeholder hver eneste uge frem til den 20. september.
Betalingen på 312,50 kr. er den samme – uanset hvor stor din beholder til restaffald er, og hvornår du tilmelder dig ordningen.

VIGTIGT – inden du tilmelder dig
Inden du tilmelder dig, skal du være opmærksom på, at der er forskel på, om eller hvordan du har mulighed for at tilmelde dig – alt efter om du ejer din bolig eller et sommerhus, om du bor til leje eller i andelsbolig, eller om du er udlejer af en eller flere ejendomme:

Jeg bor i eget hus

Hvis du bor i eget hus, kan du uden problemer tilmelde dig sommertømning – bare udfyld skemaet nedenfor.

Når du har tilmeldt dig sommertømning for 2018, vil du også i kommende år automatisk få tømt din restaffaldsbeholder hver uge i sommermånederne.

Betalingen for sommertømning bliver opkrævet på din regning fra Sønderborg Forsyning. I 2018 er taksten for sommertømning 312,50 kr.

Jeg bor til leje

Hvis du bor til leje, skal du kontakte din udlejer, hvis du gerne vil have tømt din restaffaldsbeholder hver uge i sommermånederne.

Herefter kan din udlejer kontakte Sønderborg Forsyning og høre mere om mulighederne for sommertømning.

Jeg bor i ejerlejlighed

Hvis du bor i ejerlejlighed, er der som udgangspunkt to muligheder:

Hvis du har din egen beholder til restaffald og betaler for tømningen direkte til Sønderborg Forsyning, kan du uden problemer tilmelde dig sommertømning her på siden.

Hvis du deler genbrugs- og restaffaldsbeholdere med dine naboer, vil det typisk være ejerforeningen, der betaler samlet for tømningen. Derfor vil det også være din ejerforening, der skal rette henvendelse til os for at høre om muligheden at få tømt restaffaldsbeholderen hver uge i sommermånederne.

Jeg bor i andelsbolig

Hvis du bor i andelsbolig, kan du desværre ikke umiddelbart selv tilmelde dig sommertømning.

I andelsboliger er det nemlig typisk andelsforeningen, der samlet betaler for tømningen af restaffaldsbeholderne. Derfor vil det også være andelsforeningen, der skal tilmelde sig sommertømning.

Kontakt vores kundeservice på tlf.: 88 43 53 00, hvis du bor i andelsbolig og gerne vil tilmelde dig sommertømning.

Jeg er udlejer

Er du udlejer, kan der være flere scenarier:

Er du udlejer af en eller flere ejendomme eller lejligheder, kan du tilmelde hver enkelt ejendom her på siden. Vær opmærksom på, at du tilmelder sommertømning til alle de beholdere til restaffald, der er registreret på adressen.

Er du repræsentant for et boligselskab, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 8843 5300, hvis sommertømning er relevant for jer. Så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Jeg har et sommerhus

Hvis du ejer et sommerhus i Sønderborg Kommune, kan du tilmelde dig ugetømning af beholderen til restaffald fra den 20. juni til den 20. september 2018.

Betalingen for sommertømning bliver opkrævet på din regning fra Sønderborg Forsyning. I 2018 er taksten for sommertømning 312,50 kr. Prisen er den samme, uanset hvor stor din restaffaldsbeholder er, og hvornår du tilmelder dig.

Hvis du tidligere har været tilmeldt sommertømning i dit sommerhus, er du stadig tilmeldt – blot vil du opleve, at det nu bliver væsentligt billigere at få restaffaldsbeholderen tømt hver uge.

Sommertømning er naturligvis kun et tilbud – hvis du ikke ønsker at få restaffaldsbeholderen tømt hver uge, behøver du ikke foretage dig noget som helst. Så vil du som sædvanlig få tømt beholderen hver 14. dag.

Tilmelding inden den 14. juni 2018
Du kan tilmelde dig ordningen fra den 15. maj 2018 – og hvis du tilmelder dig inden den 6. juni, vil din restaffaldsbeholder blive tømt hver uge fra den 20. juni.

Tilmelding efter den 14. juni 2018
Hvis du tilmelder dig ordningen senere end den 14. juni 2018, vil du blive oprettet i systemet hurtigst muligt – men det kan tage op til 14 dage, før din tilmelding er registreret.

Betalingen på 312,50 kr. er en såkaldt ‘årstakst’ – og det betyder, at taksten er den samme, uanset hvornår i løbet af 2018 du tilmelder dig sommertømning, og hvor mange gange din beholder når at blive tømt i perioden fra den 20. juni til den 20. september.

Taksten for sommertømning fremgår af takstbladet 2018 og kan derfor blive reguleret fra år til år.