Fejl i sms’er om tømning

Den 3. og 4. januar blev der desværre udsendt forkerte sms om tømning - vi beklager

Fejl i vores sms-service

Fra mandag 4. januar 2021 er der nye tømmedage for genbrugsbeholderne – men en fejl i opdateringen af systemet betød desværre, at der blev udsendt forkerte sms’er til en del af vores kunder.

Se dine nye tømmedage

Fra den mandag den 4. januar  får du nye tømmedage.

OBS: Hvis ændringen betyder, at der går væsentligt længere end 4 uger mellem tømningerne af dine genbrugsbeholdere, vil du få tilbudt en ekstra tømning.

 

GENBRUG
Tømmedagene for dine genbrugsbeholdere bliver ændret fra 4. januar. En fejl i systemet betyder desværre, at der i begyndelsen af uge 1 blev udsendt sms’er efter den gamle tømmeplan.

MAD- og RESTAFFALD
Tømmedagene for mad- og restaffald ændrer sig ikke, men fordi der i 2020 var to ulige uger i træk (uge 53 og uge 1), skifter ugerne for tømningen fra lige til ulige – eller omvendt. Det blev desværre ikke opdateret alle steder i systemet,  og nogle fik derfor besked i den forkerte uge.

 

Vi beklager mange gange for evt. gener.

Ændringerne i tømmedagene sker som led i en optimering af skraldemændenes ruter – ikke som del af arbejdet med at imødekomme den pladsmangel i genbrugsbeholderne, som en del af vores kunder oplever.

Her vil særskilte løsninger blive præsenteret i løbet af januar.