Få en sms, inden vi henter de gamle beholdere

Vil du have besked før, vi henter de gamle beholdere på din adresse?

Få besked, inden vi kommer

I løbet af oktober måned indsamler vi alle de gamle beholdere. Inden vi kommer, er det vigtigt, at du sørger for, at de gamle beholdere er synlige fra vejen.

Vi sender en sms til de mobilnumre, der er registreret på din adresse, inden vi kommer. Sms’en bliver sendt ud med samme system, som vi bruger, når vi har vigtige driftsmeddelelser – Beredskabsalarm.

Men hvis du har hemmeligt nummer, bruger taletidskort eller har en firmatelefon, er du ikke registreret ved Beredskabsalarmen. Det kan også være, at du har børn, der har en mobiltelefon, men at du ikke ønsker, at de skal have en sms.

I så fald kan du nemt ændre dine oplysningerne.

OBS: Beredskabsalarm er IKKE det samme som vores SMS-service, hvor du får besked, inden skraldemanden kommer.

Så nemt er det:

  1.   Udfyld dit mobilnummer i formularen nedenfor og tryk ’næste’
  2.   Du får nu en sms med en adgangskode
  3.   Indtast adgangkoden og tryk ’bekræft’

Er du allerede tilknyttet en eller flere adresser, vil du nu se en liste over disse. Du kan nu vælge, om du vil afmelde dit nummer eller din mailadresse til en bestemt adresse, eller du vil tilføje flere adresser.

Er du ikke tilknyttet en eller flere adresser, bliver du bedt at indtaste først dit postnummer og herefter dit vejnavn og vejnummer

Vigtigt: Hvis du vil se eller ændre de oplysninger, vi har på dit mobilnummer, skal du have din mobiltelefon ved hånden.

Du får nemlig tilsendt en adgangskode som sms, som du skal bruge for at logge ind.

Når du er færdig, skal du bare trykke på krydset i højre hjørne, så bliver dine indtastninger gemt.

Vil du have besked, inden skraldemanden kommer?

Beredskabsalarm er kun til vigtige driftsmeddelelser – hvis du gerne vil have en SMS, inden skraldemanden kommer, kan du tilmelde dig vores SMS-service.