Regning

Forstå din regning

 

Hvad betyder ‘aconto’, ‘vandafledning’ osv? Hvis du har svært ved at forstå din aconto-regning, er der hjælp at hente her: Hvad betaler du for? Se en forklaring af begreber og beløb på din aconto-regning.

Har du andre spørgsmål til din regning, er du velkommen til at kontakte os på info@sonfor.dk eller telefon 8843 5300.

Undgå gebyr

 

Får du din årsopgørelse og regning tilsendt med posten, betaler du et gebyr på 50 kr. Men det er nemt at undgå – bare tilmeld dig en af de følgende tre ting:

Betalingsservice
I formularen nedenfor kan du tilmelde dine betalinger til Sønderborg Forsyning til Betalingsservice – og dermed sikre dig, at din faktura bliver betalt til tiden.

Du skal udfylde formularen med dit CPR.-nr., dit registrerings- og kontonummer samt dit kundenummer. Du finder dit kundenummer på din årsopgørelse. Vi har på forhånd indtastet Sønderborg Forsynings PBS-nummer (05621135) og Deb.grp.nr. (00001). Husk at have dit NemID klar.

Når du har tilmeldt dig betalingsservice, vil du fremover få din regning som bilag til din oversigt for Betalingsservice.

 

Regning på mail

 

Afdragsordning
Hvis du ikke har mulighed for at betale din regning, har du mulighed for at aftale en afdragsordning. Vi fastsætter så vidt muligt dine afdrag, så regningen er betalt inden næste betaling.

Hvis du vil høre mere om muligheden for en afdragsordning, kan du kontakte os på tlf. 8843 5300.