Projektleder til fjernvarme

Vil du arbejde med fremtidens energiforsyning og være med til at realisere ambitionen om et CO2-neutralt Sønderborg i 2029?

Erfaren projektleder til fjernvarme

Er du en erfaren projektleder med et strategisk overblik og stærke organisatoriske kompetencer? Har du lyst til at arbejde med fremtidens energiforsyning i Sønderborg, og vil du være med til at realisere ambitionen om CO2-neutralitet i 2029?

Så er du måske den projektleder, vi søger.

Om jobbet
Din primære arbejdsopgave er at være projektleder for udrulning af fjernvarme i de udlagte forsyningsområder, herunder også det kommende Nordals Ferieresort med ferie- og sommerhuse, vandland m.m. som skal forsynes af en ny varmepumpe.

Du koordinerer varmeforsyning med områdets internationale virksomheder, og du kommer til at følge udviklingen af de spændende planer om et demonstratorium med avanceret fjernvarmeteknologi, der både skal virke som testcenter og showroom.

Arbejdet indeholder omfattende koordinering med interne og eksterne samarbejdspartnere, så du skal kunne holde mange bolde i luften, arbejde struktureret og bevare overblikket.

Om dig
Du har en teknisk baggrund med erfaring fra fjernvarmebranchen, og du har en bred tværfaglig forståelse for det økonomiske og juridiske område i forhold til varmeplaner og projektforslag.

Du skal trives med at arbejde selvstændigt og proaktivt, være opsøgende, vedholdende og grundig.

Som ideel kandidat har du:

  • Erfaring med fjernvarme og varmeforsyning generelt
  • Erfaring med projektledelse, herunder udbud og økonomistyring
  • Evne og lyst til at arbejde selvstændigt, men også være den drivende kraft i processen med at samarbejde med både interne og eksterne aktører
  • Stærke skriftlige og mundtlige formidlingsevner
  • En relevant teknisk, videregående uddannelse

Vi tilbyder
I Sønderborg Forsyning er der højt til loftet og plads til at få en god ide, udvikle den og følge den helt til dørs. Vi arbejder strategisk, tværfagligt og projektorienteret, og vi lægger vægt på høj faglighed, udvikling og trivsel.

Din arbejdstiden er 37 timer om ugen. Ansættelse sker i henhold til relevant overenskomst, der aftales nærmere efter samtalen.

Ansøgningsfristen er mandag den 15. marts 2021 kl. 12.00.

Vi holder ansættelsessamtaler løbende, da vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Projekt og Udvikling Susanne Vesten på sves@sonfor.dk og på telefon 60 40 53 50.

Stillingsopslaget som pdf

Sådan søger du

Udfyld skemaet nedenfor og husk at vedhæfte din ansøgning og dit CV.

OBS: Du kan kun vedhæfte ansøgning og CV som PDF-filer.

Vedhæft ansøgning og CV i PDF-format. 

Du kan også vedhæfte andre relevante bilag i PDF-formatet.