Vi søger: Ambitiøs kommunikationskonsulent

Vil du være med til at udvikle vores nye kommunikationsstrategi og dermed brande Sønderborg Forsyning som én af Danmarks mest ambitiøse forsyningsvirksomheder?

Ambitiøs kommunikationskonsulent der brænder for bæredygtighed

Vil du være med til at udvikle vores nye kommunikationsstrategi og dermed brande Sønderborg Forsyning som én af Danmarks mest ambitiøse forsyningsvirksomheder? Kan du formidle vores forretningsområder på en engagerende måde til vores kunder og interessenter? Så er du måske vores nye kommunikationskonsulent

Sønderborg Forsyning er en multiforsyningsvirksomhed. Vi sørger for, at affaldsbeholderne bliver tømt, og vi står klar, så genbrugspladserne er åbne døgnet rundt. Vi renser spildevandet, og vi sørger for, at der altid er rent vand i hanen og klimavenlig fjernvarme i radiatoren.

Fællesnævneren for vores forretningsområder er, at de har stor betydning for vores kunders hverdag og for vores miljø. Derfor har vi et stort ansvar for at påvirke samfundsudviklingen i en bæredygtig retning med FNs 17 verdensmål som omdrejningspunkt. Et ansvar, som vi er stolte af at løfte.

Om jobbet

I Sønderborg Forsyning ser vi kommunikation som et afgørende redskab for, at vi lykkes som virksomhed. Du skal derfor arbejde med både intern og ekstern kommunikation. Du bliver en del af en afdeling på i alt fire engagerede og dygtige kommunikationskollegaer, og I skal sammen udarbejde og planlægge kommunikation på alle niveauer og på flere medier/platforme.

Sammen skaber vi synlighed og viden omkring Sønderborg Forsyning i form af strategisk kommunikation, kampagneudvikling, anlægskommunikation, branding, video, SoMe, nyhedsmails, web, pressemeddelelser, kundeinvolvering, kundetilfredshedsundersøgelser og meget mere. Alt sammen med fokus på god kundeservice, involvering af vores mange interessenter og bæredygtig udvikling som omdrejningspunkt.

Om dig

Du er positiv af natur. Du nyder at bruge dine kolleger aktivt som sparringspartnere og at vi sammen udvikler nye ideer. Du motiveres af at lykkedes i fællesskab, og du trives i en hverdag, hvor du arbejder både selvstændigt og i teams.

Du er opsøgende og proaktiv i din tilgang til opgaver. Du kan lide at komme rundt i virksomheden og tager gerne ud for at opfange, hvad der sker inden for vores område. Du brænder for kommunikation og du interesserer dig for klima og bæredygtighed. Du har en relevant videregående uddannelse inden for kommunikation eller journalistik.

Du har mindst 3 års erfaring med strategisk kommunikation på forskellige medier fra lignende job. Det er naturligt for dig at følge med i nyhedsstrømmen, så du ved, hvad der rører sig i samfundet. Du kan arbejde med WordPress og skabe indhold og engagement på vores digitale platforme. Du har kendskab til SEO og Google Analytics og kan trække og analysere statistik. Samtidig kan du skrive pressemeddelelser og vinkle de gode historier til f.eks. web, sociale medier, brochurer og aviser. Kan du derudover også arbejde med video, er det en klar fordel.

Vi tilbyder

Et job i en af Danmarks mest ambitiøse multiforsyningsvirksomheder med en attraktiv lønpakke.

Du får fast arbejdsplads i vores administration på Ellegårdvej 8 i Sønderborg

Spørgsmål til stillingen kan stilles til Kunde- og Kommunikationschef, Janni Hvenegaard Jepsen på jaje@sonfor.dk eller på mobil: 8843 5370

Vi vurderer ansøgerne løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt, dog senest d. 10.december 2021

Stillingsopslaget som PDF

Sådan søger du

Udfyld skemaet nedenfor og husk at vedhæfte din ansøgning og dit CV.

OBS: Du kan kun vedhæfte ansøgning og CV som PDF-filer.

Vedhæft ansøgning og CV i PDF-format. 

Du kan også vedhæfte andre relevante bilag i PDF-formatet.