Hvornår kommer fjernvarmen?

Svaret er: Nu! Vi er i fuld gang med at rulle fjernvarmen ud på Nordals.

Vil du også have billig og miljøvenlig fjernvarme?

Forbindelsesledningerne mellem det nye fjernvarmeværk i Havnbjerg og Nordborg by er på plads, og vi er klar til at starte tilslutningen for nye kunder.

Du kan være med til at bestemme, hvor vi skal starte!

Få en forhåndsaftale – og 5.000 kr. i rabat

Er du interesseret i at få fjernvarme, kan du få en forhåndsaftale med os. Forhåndsaftalen sikrer dig en rabat på 5.000 kr., når du underskriver den endelige kontrakt – og den sikrer dig samtidigt, at det område, hvor du bor, kommer øverst på listen, når vi lægger den endelige plan for udrulningen.

Hvis du vil høre mere om forhåndsaftalen og andre mulige rabatter, kan du udfylde denne formular – så kontakter vi dig snarest muligt.

Hvad koster det at blive tilsluttet fjernvarme? Læs mere her.

Vil du høre mere om dine muligheder for at få fjernvarme?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Vidste du, at du kan få op til 20.000 kr. for dit gasfyr, hvis du skifter til fjernvarme? Læs mere her. 

Fjernvarme til hele Nordals

Hvis du bor i Nordborg eller Havnbjerg, vil du få mulighed for at skifte til fjernvarme i perioden 2020 til 2024 – brug formularen ovenfor, så kontakter vi dig.

Hvis du bor i Svenstrup, Guderup eller Egen, må du vente lidt længere. Efter planen vil fjernvarmen blive etableret her i perioden 2021-2026.

I alt vil mere end 2.500 nordalsiske bygninger efter planen få tilbudt fjernvarme – bygninger, der i dag bliver opvarmet med enten el, olie, biobrændsel eller naturgas.