Vi søger: Genbrugsvejleder

Vil du sammen med os gøre en forskel for miljøet - og for kunderne på genbrugspladsen?

Genbrugsvejleder til vores genbrugspladser

Kan du med dit skarpe blik hurtigt fastslå, om stolen skal i containeren til metal eller på hylden i genbrugsbutikken? Er du af natur opsøgende, smilende og serviceminded? Er du i god fysisk form og glad for at arbejde udenfor?

Så er du måske den genbrugsvejleder, vi søger.

Om dig
Som genbrugsvejleder er det din vigtigste opgave at sørge for, at et besøg på genbrugspladsen altid er en god oplevelse for vores kunder. Du er vores ansigt udadtil, og det er vigtigt, at du sætter en ære i, at genbrugspladsen er et rart sted at komme.

Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, men arbejdet på genbrugspladsen kræver et godt overblik og handlekraft. Du behøver ikke andre til at gøre dig opmærksom på opgaver, der skal løses, og du tager på egen hånd initiativ i planlægningen af din arbejdsdag. Du står altid klar til at vejlede kunderne, og du er udadvendt med en god portion naturlig gennemslagskraft:

  • Du er vant til at begå dig på computere og tablets
  • Du taler flydende dansk
  • Du har Kørekort B, og har du også truckcertifikat, er det en klar fordel

Vi tilbyder
En fuldtidsstilling i godt selskab med dygtige og engagerede kolleger, og en hverdag under åben himmel, hvor I udover vejledningen af kunderne i fællesskab håndterer mange forskellige opgaver. I sikrer, at mest muligt af de mange tons affald, kunderne afleverer, bliver sendt videre og genanvendt. I håndterer og vedligeholder genbrugspladsens mange forskellige maskiner og materiel, og I sørger for, at pladsen altid fremstår ren og indbydende.

Vi sørger for, at du får oplæring i alle opgaver, og som ansat i Sønderborg Forsyning har du gode muligheder for efteruddannelse. Du får naturligvis løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Sådan søger du
Hvis du vil være vores nye genbrugsvejleder, kan du udfylde skeamet. Det er vigtigt, at du husker at vedhæfte din ansøgning og dit CV, hvor du fortæller lidt om dig selv, og hvorfor du gerne vil arbejde hos os.

OBS: Du kan kun vedhæfte ansøgning og CV som PDF-filer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist: Vi afholder samtaler løbende – så søg allerede i dag

Start: Hurtigst muligt

Spørgsmål? Kontakt driftsleder Kim Rene Olsen på tlf: 88435300

Vedhæft ansøgning og CV i PDF-format. 

Du kan også vedhæfte andre relevante bilag i PDF-formatet.