Beredskabsalarm

Vil du have besked, hvis uheldet er ude?

Nogle gange har vi vigtige driftsmeddelelser, vi gerne vil dele med dig – f.eks. hvis vi er nødt til at lukke for vandet i dit område. Når det sker, sender vi med hjælp fra Beredskabsalarmen en sms eller en mail til beboerne i de berørte områder.

Men måske du har hemmeligt nummer, bruger taletidskort eller har en firmatelefon, der er registreret på din arbejdsplads’ adresse – og så får du ikke besked, hvis uheldet er ude hjemme hos dig.

Det kan også være, at du har børn, der har en mobiltelefon – men at du ikke ønsker, at de skal have en sms, hvis vi lukker for vandet. I så fald kan du nemt fjerne barnets mobilnummer fra listen.

Det eneste, du skal gøre, er at ændre dine oplysninger i skemaet nedenfor – VIGTIGT: Hvis du vil se eller ændre de oplysninger, vi har på dit mobilnummer, skal du have din mobiltelefon ved hånden. Du får nemlig tilsendt en adgangskode som sms, som du skal bruge for at logge ind.

Så nemt er det:

  1.   Udfyld dit mobilnummer og/eller mailadresse samt dit navn og tryk ’næste’
  2.   Du får nu en sms eller en mail med en adgangskode
  3.   Indtast adgangkoden og tryk ’bekræft’:
  •   Er du allerede tilknyttet en eller flere adresser, vil du nu se en liste over disse. Du kan nu vælge, om du vil afmelde dit nummer eller din mailadresse til en bestemt adresse, eller du vil tilføje flere adresser.
  •   Er du ikke tilknyttet en eller flere adresser, bliver du bedt at indtaste først dit postnummer og herefter dit vejnavn og vejnummer

Når du er færdig, skal du bare trykke på krydset i højre hjørne, så bliver dine indtastninger gemt.

Når du er færdig, skal du bare trykke på krydset i højre hjørne, så bliver dine indtastninger gemt.