Dine nye beholdere

Her kan du fra den 20. januar ændre størrelsen på dine nye beholdere til affald og genbrug

Vil du ændre størrelsen på dine nye beholdere?

I  januar 2020 får alle sommer- og parcelhusejere i Sønderborg kommune et brev i e-Boks. I brevet kan du se, hvilke affaldsbeholdere du har i dag, og hvilke vi på baggrund af det vurderer, du skal have, når den nye affaldsordning træder i kraft til efteråret 2020.

Har dine behov ændret sig, kan du ændre størrelsen på dine beholdere til affald og genbrug via vores selvbetjeningsløsning nedenfor.

Vi skal have dine ændringer senest fredag den 3. april.

Her kan du ændre størrelsen på dine nye beholdere

Hvis du vil ændre på størrelsen på de affaldsbeholdere, du får, når den nye affaldsordning træder i kraft i september 2020 – skal du gøre det her.

Hvis du vil ændre antallet af beholdere, du får med den nye ordning, kan du kontakte vores kundeservice på tlf.: 88 43 53 00.

Så store er de nye affaldsbeholdere

Standardløsningen i den nye affaldsordning er 3 stk. to-delte beholdere på 240 Liter til henholdsvis mad-og restaffald, pap/papir og glas samt plastik og metal.

Men hvis du i dag har beholdere, der er større end 240 Liter til restaffald – eller hvis du har mere end en genbrugsbeholder, har du fået en anden løsning end standardløsningen.

Her kan du se målene:

Her kan du se bud på forskellige løsninger

Ville du ændre størrelse på dine nuværende beholdere?

Hvis du vil ændre på størrelsen af dine nuværende beholdere, du har i dag og skal bruge frem til september 2020 – kan du gøre det her.

Læs også om …